როგორ შეიქმნა ბათუმური ყავის მომზადების ტრადიცია
რეცეპტი მარტივია:
ერთი ჩაის კოვზი ახალდაფქული ყავა;
ერთი ჩაის კოვზი შაქარი;
ერთი ყავის ფინჯანი წყალი;
ჯეზვე;
კარგად ვურევთ და ვდგამთ დაბალ ცეცხლზე;
თავიდან ხშირად ვურევთ კოვზით;
დუღილს რომ დაიწყებს და ქაფს მოიგდებს, ვიღებთ ცეცხლიდან;
ფრთხილად ვასხამთ ფინჯანში.
დააკოპირეთ და ჩასვით ეს მისამართი თქვენს WordPress-საიტზე
დააკოპირეთ და ჩასვით ეს კოდი თქვენს საიტზე