ნიგოზი – 25 ლარი;
თხილი – 25 ლარი;
ყველი (იმერული) – 9.50 ლარი;
ყველი (აჭარული) – 7.00 ლარი;
ყველი (სულგუნი) – 14 ლარი;
ხორცი (ძროხის) – 9-11 ლარი;
ხორცი (ღორის) – 12 ლარი;
გოჭი ( 8 კგ.) – 130 ლარი;
ქათამი ( 1 კგ. ) – 5 ლარი;
ინდაური – 60 ლარი;
ჩურჩხელა 1ც. – 1-2 ლარი;
კიტრი, პომიდორი – 2.50 ლარი;
ვაშლი – 2 ლარი;
მანდარინი, ფორთოხალი – 1.50 ლარი;
ღვინო (სახლში დამზადებული) – 3 ლარი